Tamat Latihan Industri 2010

Thursday, April 1, 2010


Tepat 5.30 petang, maka tamat la latihan industri
bagi diri. Setelah menempoh alam pekerjaan
yang begitu menyeronokan, maka pada hari ini
tiada lagi kemesraan bersama kekawan.
Tidak ada lagi bangun pagi..haha
Tiada lagi waktu tidurku di office.












Yang ada sekarang hanyalah pengalaman bekerja
yang sungguh bermakna dalam hidupku..

Walaupun begitu, hati dan jiwaku tak bersatu,
fikiran buntu serta keliru kerana aku masih
lagi tidak dapat membuat decision apakah
patut aku buat selepas ini.
Adakah terus bekerja ataupun
sambung pengajian di peringkat seterusnya???
Semuanya masih bermain-main
dalam fikiranku..
adoiyai...............

2 comments:

Nazrul Azwan said...

akhirnya kita merdeka jugak kan..hehe..
sama mcm ko..still keliru sama ada nk study atau keje..tiba2 rasa cam terminat plak nak keje kat TM tue..haha..
apapun, hope ko bt keputusan yg tepat..gudluck! :)

just jejol said...

hahaha..kita merdeka awal dr kwn2 kita smua
hehehe

emm..cmne ntah..nk keje ker ta..??
huhuhuhuhu
pening bro pkir.huhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Design by Pocket